Jidhe, en gammal man

Peter Jidhe är gammal. 43år. Vill bara påminna om det. Han är privat världens osoftaste snubbe. Nu vet ni det.

Två år och tre kilo senare

Jag är tillbaka.
När jag skrev mitt förra inlägg levde Michael Jackson, Magnus Hedman var fortfarande expertkommentator i TV4 och Özz Nujen var rolig. Det där sista var förstås inte sant. Orkar inte kolla hur han stavar sitt efternamn.
Snabb update:
  • Jag är singel.
  • Jag har haft ett förhållande under åtta månader.
  • Jag är fortfarande chef på samma firma.
  • Jag tjänar mer.
  • Jag reser mer (mindre Asien, mer USA – känns inte så 2010, men what ever).
  • Jag äter tyvärr mer.
  • Jag ligger mindre (men det ska det bli ändring på)
Att jag återupptar bloggen är en protest mot allt jävla twittrande. Alla som någon gång satt sin fot på ett TV-produktionsbolag har ett meningslöst twitterflöde som går ut på att visa att man reser mycket och är allmänt viktig.
TV-folk är roliga. Att folk som jobbar med kommersiell TV på allvar kan tycka att de gör något konstnärligt är sjukt. De existerar bara för att det ska finnas något mellan reklamen som inte skrämmer bort tittarna. MEn tro mig, jag träffar på TV-folk som på riktigt tycker att de är lite artyparty och säger sig ha hjärtat till vänster och vill förändra världen. Och vad gör de? Typ Veckans Kanin på Kanal 5. Halleluja.
För övrigt Schulman är tillbaka som bloggare.
Han gifte ju sig för tredje gången i somras. Han och hans fru tycker att de tillhör en intellektuell skara. Och just det, den ena jobbar med Kungarna på Tylösand och den andra med Paradise Hotell. Sned självbild, någon?
Det är kallt som fan i Stockholm nu. Jag lämnar för södra Europa i morgon, men ska försöka hålla liv i bloggandet.
För dig som tycker det här verkar vara en seg blogg. Läs lite gamla inlägg. Då var jag ung och pigg. Men jag är snart tillbaka i god form.
För övrigt låg jag med en tjej i ett parkeringsgarage för fem månader sedan. Det är ett vacker minne som jag plockar fram vid väl valda tillfällen. Ofta i duschen.
/Chefen

RSS 2.0